FAJTA

Azon gondolkodik, hogy vajon melyik macskafajta lenne a legjobb választás az Ön számára? Olvassa el ezeket a cikkeket hasznos információkért.

0 Eredmények rendezve

Relevancia szerint

Ismerje meg a különböző fajtákat

Lehet, hogy Ön egy aktív és társaságkedvelő ember, aki olyan társat keres, aki ugyanolyan kalandvágyó, mint Ön. Vagy talán egy nyugodt, kevés gondozást igénylő macskát szeretne, akinek kedvenc tevékenysége a szunyókálás. Végső soron tudja, hogy mit szeretne, de vajon azt is tudja-e, hogyan találja meg? Kezdje a különböző macskafajták megismerésével. Mindegyiknek sajátos története, személyisége és megjelenése van, és valamelyikük tökéletesen illeszkedhet Önhöz és az Ön életmódjához.

JELLEMZŐK ÉS SZEMÉLYISÉG

Legyen szó hosszú szőrűről, rövid szőrűről vagy a kettő keverékéről, minden fajta egyedi tulajdonságokkal és személyiséggel rendelkezik. E tulajdonságok némelyike bizonyos életmódot vagy az igényeik alapos ismeretét igényli. Ha például vannak gyermekei vagy más háziállatai, jó ha tudja, hogy egyes macskatípusok kedvesebben játszanak, mint mások. Azt is mérlegelje, hogy mennyi időt hajlandó kedvence ápolásával tölteni. Egyes macskafajták nagyon kevés ápolást igényelnek, míg másokat rendszeresen kefélni kell, hogy tiszták és egészségesek maradjanak. Ha pedig valaki allergiás a macskákra a családban, gondoljon a hipoallergén macskákra vagy az allergiát kis mértékben okozó macskákra.

MELYIK FAJTA A LEGJOBB AZ ÖN SZÁMÁRA?

Úgy tartják, hogy az emberek már évezredek óta tenyésztik a macskákat bizonyos jellemvonások miatt. De még ha nincs is kapcsolata macskatenyésztővel, egy kis kutatással és az életmódja és személyisége alapos elemzésével akkor is megtalálhatja az Ön számára megfelelő macskát. Valójában több mint 40 macskafajta közül választhat. Tehát miközben szorgalmasan végzi a a házimunkát, mindenképpen böngéssze át az általunk megadott profilokat is, és fedezze fel az egyes fajták történetét. Érdekes történeteket talál majd a származásáról, a behozataláról, sőt még legendákat is leendő macskabarátjáról.