2002 ÓTA TÖBB MILLIÓ
MENHELYRE KERÜLT KISÁLLATNAK SEGÍTETTÜNK VÉGLEGES OTTHONT TALÁLNI

Kutya a konyhában eszik egy tálból

TÖBB, MINT EGY TÁL ÉTEL

Mindennapi táplálék a legjobb életükért

A megfelelő eledel képes megváltoztatni azt, ahogy egy kisállat érzi magát, ahogy kinéz és ahogy viselkedik. Ez az oka annak, hogy a Hill's Eledel, menhely és szeretet program tudományosan megalapozott táplálékot biztosít több száz menhelynek Európa-szerte és Oroszországban, segítve, hogy a menhelyen élő házi kedvencek megkaphassák azt második esélyt, amit megérdemelnek.

EU térkép a részt vevő menedékhelyekrő

2002 óta több mint 12 millió menhelyre került kisállatnak segítettünk végleges otthonra lelni és több mint 235 millió euró értékű eledelt adtunk annak a több mint 1000 menhelynek, akikkel világszerte kapcsolatban állunk.

Boldogabb, egészségesebb és könnyebben örökbe adható

A menhely munkatársainak szakszerű ellátása mellett a Hill's állateledel létfontosságú szerepet játszhat abban, hogy a Skylarhoz hasonló kedvencek végleges otthonra találjanak. Amikor Hill’s-t vásárol, segít nekünk prémium eledelt biztosítani a menhelyeken élő kisállatok ezreinek szerte a világon, az év 365 napján.

Háziállat örökbefogadása

Az örökbefogadás gyökeresen megváltoztatja az életünket

A megfelelő kiskedvenc igazi társunkká válik és mozgalmassá teszi hétköznapjainkat.

Ismerje meg az örökbefogadáshoz vezető utat

További lehetőségek arra, hogy segíthessen

 

Foster ikon

Ideiglenes befogadás

Az ideiglenes befogadás helyet szabadít fel a menhelyeken, miközben segít, hogy a kiskedvencek szerető környezetben szocializálódhassanak. Sok szervezet fizeti az állatorvosi költségeket vagy akár még többet is tesz, mert eledelt vagy például fekhelyet is biztosítanak. Érdeklődjön a helyi menhelynél, hogy ők mit tudnak biztosítani.

Készítsen adomány ikont

Adományozzon

A legtöbb menhelynek rendszeresen szüksége van olyan kellékekre, mint például takarókra, jutalomfalatokra, alig használt rágható játékokra, irodai felszerelésekre vagy szemetes zsákokra.

Önkéntes ikonra

Önkéntes munka

A menhelyeken gyakran van szükség segítő kézre a sétáltatásban, fotózásban, a mosásnál vagy az állatmentő munka során.

Mission Forver Friend kampány

Csatlakozzon az #ÖrökBarátságKüldetés-hez Ön is

A Hill's-nél az a küldetésünk, hogy segítsünk minden kisállatnak megtalálni a tökéletes gazdit. Minden áprilisban összehozzuk Európa és a Közel-Kelet állatbarátait, hogy együtt támogassuk a menhelyeket és segíthessünk felkészíteni a menhelylakókat az örökbeadásra.

Idén nagy célt tűztünk ki magunk elé. Elhatároztuk, hogy
200 000 adag eledelt adományozunk a menhelyen élő kutyáknak és cicáknak - de ehhez szükségünk van az Ön segítségére is. Csatlakozik hozzánk?

Benne vagyok!

Fénykép a fiúról, aki kutyát simogat a fűben

Egy lépéssel előrébb járunk a jövő generációkért

Mivel 1907 óta vagyunk részei az állateledel üzletágnak, kifejezetten fontosnak tartjuk a hosszú távú fenntarthatóságot

Fénykép nő simogató macskát bent

Elkötelezettek vagyunk a jó iránt

Gyártási folyamatunk minden részét úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az etikai, fenntartható és felelősségteljes szabványoknak.

fotó tudósról, amely minőséget biztosít steril környezetben

Egy termék, amelyben megbízhat

Ismerje meg, hogyan biztosítjuk, hogy kedvence eledele megfeleljen a legmagasabb táplálkozási, biztonsági és ízletességre vonatkozó követelményeknek.

Hill's Pet Nutrition logója

Állatorvosok ajánlásával

Az élvonalbeli élelmiszer-tudomány és -kutatás vezetőjeként a Hill’s számára megtiszteltetés, hogy állatorvosok által ajánlott márka lehet.

100%-os elégedettségi garancia logó

100% Elégedettségi Garancia

Kedvence bármely okból nem szereti ezt az eledelt? 100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA a minőségre, állandó összetételre és ízletességre pénzvisszafizetéssel.

 

Tekintse meg teljes termékválasztékunkat