TUDOMÁNYOS ALAPOKON NYUGVÓ TÁPLÁLKOZÁS

Hill’s Brand Horizon

Számos tudományos területen úttörő szerepet vállalva igyekszünk megalkotni azt a minőségi táplálékot, amelyet kedvence megérdemel

Úgy gondoljuk, hogy a tudomány a legjobb útja annak, hogy kedvencéről a lehető legkiemelkedőbb módon gondoskodjunk. A trendek ugyan jönnek-mennek, táplálkozási szemléletmódunk szerint viszont a tudomány mutatja a helyes utat; ezáltal olyan eledelt tudunk megalkotni, amellyel mindig egy lépéssel előrébb járunk, hogy kedvence a lehető legjobb életet élhesse.

A kedvencek valós szükségletei ihlették

A valódi innováció nem sablonmegoldásokon alapszik, a Hill's pedig éppen ezért több, mint 220 állatorvost, képzett táplálkozási szakértőt és élelmiszertudóst foglalkoztat, hogy valóban megértse, mire van szüksége kedvencének ahhoz, hogy a lehető leghosszabb, legboldogabb életet élhesse. Tudjuk, hogy a nagy felfedezésekhez nem egyenes az út, emiatt először feltesszük a kérdést, hogy „mi lenne, ha?”, azután pedig megnézzük a klinikai kutatásokat, amelyek igazolják azokat az eredményeket, melyekben megbízhat. Amikor pedig az ismétlődő mintázatok és új felfedezések megjelennek, eljön az áttörések ideje.

Tudományosan kiválasztott összetevők

Tudományosan kiválasztott összetevők

A táplálkozással elérhető legnagyobb változások az alapoktól eredeztethetőek. Az egészséges emésztés, az erős csontok és a gyönyörű szőrzet egytől egyig az összetevők és a tápanyagok gondosan összeválogatott kombinációjának eredménye.

raguval teli tál

Az összetevőket bemutató ábra kizárólag illusztrációként szolgál. Az összetevők termékenként változnak.

Az összetevők kiválasztási folyamata ott kezdődik, hogy alapjaiban megismerjük a kedvencek szervezetének működését és speciális tápanyag-szükségletüket. Olyan kombinációkat válogatunk ki, amelyek azon túl, hogy a legkiválóbb ízvilágot adják, táplálkozástani szempontból is a legtöbb előnyt nyújtják az állatok számára, legyen szó bármilyen életkorról, méretről és egyedi igényről.

Minden egyes eledelt úgy fejlesztünk ki, hogy az teljes mértékben ellenállhatatlan legyen (amit elsőként kutyákból és macskákból álló csapatunk igazol globális Kisállat Táplálkozási Központunkban).

Prediktív biológia

Az áttörést jelentő tudomány segítségével áttörést hozó eledelek születnek

Függetlenül attól, hogy épp milyen módon próbálunk segíteni egy kedvencnek – a zsírtárolás helyett a zsír elégetését segítjük vagy lehetővé tesszük, hogy az idős kedvencek újra fiatalnak érezhessék magukat –, a kulcs a következetes tudományos megközelítésben áll, amely révén olyan táplálékot tudunk alkotni, amely semmilyen más állateledel-márkához nem fogható.

Vezető szerep a prediktív biológiában

A tudomány mai állása szerint kedvence élettani működése az egészség szempontjából kiemelten fontos. Erre példaként szolgál az egyik folyamatban lévő kutatásunk, amely azt vizsgálja, hogy a táplálkozás hogyan befolyásolja egy állat génkifejeződését, ezáltal pedig hogyan segíthetünk neki hosszabb, egészségesebb életet élni.

Testsúly

Testsúly

Átfogó kutatást végeztünk túlsúlyos és egészséges állatokon azzal a céllal, hogy külön tudjuk választani azokat az összetevőket, amelyek segítenek az állatoknak természetes módon, hatékonyabban elégetni a zsírt. 10 hét leforgása alatt a súlyszabályozó eledelek segítségével a kedvencek több, mint 70%-a veszített súlyából.

Idősödés

Idősödés

Ha összehasonlítjuk a fiatalabb állatok és az idősebb állatok génkifejeződését, jobban ráláthatunk, miként változik biológiai rendszerük az idő előrehaladtával. A kutatásból merítve olyan táplálékot tudunk megalkotni, amely kifejezetten az idős kutyák élettani működéséhez igazodik, ezáltal segít megkönnyíteni a mindennapokban a felkelést és a járást.

A kedvencek mikrobiomja

Kedvence egészsége belülről fakad

Az emésztőrendszeri baktériumokat a prebiotikus rostok táplálják — ezáltal kedvence általános egészségügyi állapotát és jó közérzetét is befolyásolhatják. Több éves kutatást követően a Hill's szakértői arra jutottak, hogy a bélrendszer mikrobiomja nem csupán az állat egészséges emésztésére hat, hanem általános egészségügyi állapotára is.

A Hill's a mikrobiom egészségét az emésztőrendszeri gondoskodás élvonalába helyezi, és természetesen segíti elő a rendszeres és egészséges bélsárképződést, miközben helyreállítja az állat egyedülálló bélmikrobiomjának egyensúlyát.

ActivBiome+

A Hill’s ActivBiome+ technológia alapját az exkluzív prebiotikum-keverékkel készült formula adja, amely gyorsan táplálja kedvence bélrendszerének mikrobiomját, megcélozva ezzel az egészséges emésztést és a jó közérzetet.

A szakértők bizalmát már elnyerte
Az állatorvosok bizalmát már elnyerte

A szakértők bizalmát már elnyerte

Ha kedvencéről van szó, állatorvosa az, aki a legmegbízhatóbb információforrás szerepét tölti be. Állateledel-formuláink fenntartásában és finomításában nagy segítség számunkra az ő elfogulatlan visszajelzésük, éppen emiatt pedig számtalan állatorvos javasolja és használja saját kedvencei etetésére is a Hill's termékeket.

Egy lépéssel előrébb a jövő generációkért

Egy lépéssel előrébb a jövő generációkért

1907 óta jelen vagyunk az állateledel-piacon, így mostanra pontosan tudjuk, mennyire értékes a hosszú távú fenntarthatóság jegyében tervezni.

Ízletes alkotás

Ízletes alkotás

Tudományos megközelítésünknek köszönhetően az etetés jóleső, ellenállhatatlan eseménnyé válik kedvence számára.

Egy termék, amiben bátran megbízhat

Egy termék, amiben bátran megbízhat

Ismerje meg, miként biztosítjuk, hogy eledeleink a tápanyagokra, biztonságra és ízletességre vonatkozó, legmagasabb szintű elvárásoknak is megfeleljenek.