Hisszük, hogy a megfelelő táplálkozás mindent megváltoztathat

A Hill's-nél a több évtizedes tudomány és kutatás vezet minket, hogy az általunk készített eledelek az ízek és a tápérték olyan tökéletes keverékét nyújtsák, amelyre kedvencének szüksége van ahhoz, hogy a lehető legjobb életet élhesse.

Minden átalakulás a tudománytól indul

Legyen szó iparágvezető kutatásról, az egyes termékek tápanyagszintjének elemzéséről vagy kedvence szempontjából az optimális összetevők kiválasztásáról, a Hill’s-t a tudományos eredmények vezérlik, melyek minden apró átalakulás során láthatók.

Vezető tudomány
Vezető tudomány

Több mint 220 állatorvossal, PhD táplálkozási szakértővel és dietetikussal együtt áttörő újításokat fejlesztünk ki kedvence egészsége érdekében.

Lássuk, hogyan

Kutatás, szeretet és gondoskodás
Kutatás, szeretet és gondoskodás

A Globális Pet Nutrition Center-ben (PNC) több mint 900 macskánk és kutyánk segít nekünk abban, hogy jobb eledeleket fejleszthessünk az olyan kedvencek számára, mint az Öné.

Fedezze fel a PNC-t

Minden, amire szükségük van, minden egyes falatban
Minden, amire szükségük van, minden egyes falatban

A tudomány által vezérelve, precíz egyensúlyt beállítva készítjük eledeleinket, így kedvence minden szükséges tápanyaghoz hozzájut, amire szüksége van - és nem kap semmi olyat, ami számára ártalmas lehet.

További információk

A Cég, amit egy vakvezető kutya ihletett

Cégünk 1939-ben indult, amikor egy vak ember felkérte állatorvosát, hogy segítsen gyengélkedő vakvezető kutyáján. A megoldás a táplálkozás volt - és mi azóta segítünk a házi kedvenceken.

Biztonsági színvonal, amelyben megbízhat

Minőségi és biztonsági normáink annyira szigorúak- az emberi élemiszergyártók mintájára készültek - hogy általuk az Ön kedvence a lehető legnagyobb odafigyeléssel készült eledelt kapjon.