Vállalatunk

KÜLDETÉSÜNK

Szeretnénk gazdagítani és meghosszabbítani az emberek és a kedvenceik közötti különleges kapcsolatot.

VÍZIÓNK

Víziónk az, hogy a társállatok táplálkozás-egészségügyi ellátásában elismert globális vezető pozíciónk révén világszerte mi vezessük a teljes kisállateledel piac prémium szegmensét.
Más szóval, úgy mint alapítónk, Dr. Mark Morris Sr., mi is úgy gondoljuk, hogy a kedvencek tápláléka létfontosságú a hosszú, egészséges élethez. Szeretnénk, ha a világ tudná, hogy a Hill's állateledel a legjobb állateledel, amit egy gazdi kedvencének adhat.

FILOZÓFIÁNK

Meggyőződésünk, hogy minden állatot - az Ön kedvencétől kezdve az általunk gondozott társállatokig - szeretni kell és gondoskodni kell róluk egész életük során. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy eledeleink képesek megváltoztatni kedvence életét. Ezt a fogadalmat tesszük az állatok jólléte iránti elkötelezettségünk nevében.

Dr. Mark Morris Sr.

RÓLUNK

Buddy, a Hill's állateledelek ihletője

A Hill’s eledeleket Dr. Mark Morris, egy kivételes állatorvos alkotta meg. Hitt abban, hogy a társállatok egészségét ugyanolyan komolyan kell vennünk, mint a sajátunkat. Látva az összefüggést a rossz táplálás és a kedvencek betegségei között, Dr. Mark Morris kifejlesztett egy állateledelt, amely felülmúlta a piacon lévő összes többit. A fordulópont Dr. Morrisnál akkor jött el, amikor találkozott egy Morris Frank nevű vak emberrel és szeretett vakvezető kutyájával, Buddy-val. Buddy vesebetegségben szenvedett, és gazdája Dr. Morris segítségét kérte. Dr. Morris tudta, hogy számos akkoriban kapható eledelben sok volt a foszfor és a fehérje, hogy jobb ízűek legyenek, ám etetésük károsíthatja a veséket. Ezért olyan eledel kifejlesztésébe kezdett, amely alacsony sótartalmú, ugyanakkor ízletes és magas tápértékű.

Ez az eledel lett a Hill's Prescription Diet k/d, amely később a Hill's első, üzletekben is elérhető állateledelévé vált. Ez az eledel segített Morrisnak és Buddynak, hogy még sok boldog évet tölthessenek együtt. Ezért gondolunk úgy Buddy-ra mint az első Hill's állatra.

Tudjon meg többet

A SZERETET ÖRÖKSÉGE

A SZERETET ÖRÖKSÉGE

Dr. Mark Morris Sr.

1901-ben született Dr. Morris úttörő volt a klinikai táplálás területén. Hitt abban, hogy a táplálás javíthatja bizonyos betegségekben szenvedő állatok életminőségét.

Dr. Mark Morris Jr.

Dr. Mark Morris Sr. fia folytatta az örökséget, amelyet az apja a társállatok táplálásának terén hozott létre, és a kisállatok wellness táplálása atyjának tekinthető.

AZ ÁLLATOK JÓLLÉTE IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

AZ ÁLLATOK JÓLLÉTE IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

Minden kedvenc, akiről a Hill's Pet Nutrition gondoskodik, szerető, biztonságos, játékos és tiszta környezetben él.

A táplálási technológia fejlesztéséhez kizárólag kíméletes, nem invazív módszereket alkalmazunk annak érdekében, hogy a kutyák és macskák szerte a világon hosszú, egészséges életet élhessenek.

Tudjon meg többet

 

FENNTARTHATÓSÁG IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

 

A Hill’s sokféle formában elkötelezett a fenntarthatóság mellett. Ez az elkötelezettség túlmutat a kedvenceken és kiterjed az emberekre, a teljesítményre és a bolygóra is.


Tudjon meg többet