Melyik a legjobb kutyaeledel
kedvence számára?

A Hill’s legfőbb célja olyan kiváló minőségű, kiegyensúlyozott eledelek előállítása, amelyeket még a legválogatósabb kutyák is imádni fognak. Tudjon meg többet az általunk kínált kutyaeledel típusokról, és arról, hogy melyik a legjobb szőrös barátja számára.

A legjobb kutyaeledel kiválasztása

Amikor kutyája táplálkozási szükségleteiről van szó, rengeteg dolgot kell figyelembe venni. Íme közülük három, amit mindenképp érdemes szem előtt tartani, amikor kutyaeledelt választ.

1

Kutyája életkora

A táplálkozás a kutya életének minden szakaszában fontos. Kutyája éppen elérte a mérföldkőnek számító egy vagy hét éves kort? Ideje lehet váltani a korának megfelelő kutyaeledelre. A Hill's életszakasznak megfelelő kutyaeledelei biztosíták mindazokat a tápanyagokat, melyekre egy kölyökkutyának, felnőttnek vagy 7 év feletti kutyának szüksége van.

Kölyökkutyák (1 éves kor alatt)

Kölyökkutyák (1 éves kor alatt)

A megfelelő fehérjétől kezdve a kiváló minőségű halolajon át a Hill's kölyökkutya eledelei speciálisan úgy készülnek, hogy lépést tartsanak a kölykök energikus életmódjával, miközben elősegítik az agy, a szemek és a csontozat egészséges fejlődését.

Kölyökkutya eledelt vásárolok

Felnőtt kutyák (1-7 éves korig)

Felnőtt kutyák (1-7 éves korig)

Annak érdekében, hogy a felnőtt kutyák egészségesek legyenek életük legszebb éveiben, a kutyaeledelnek kiváló minőségű összetevők megfelelő egyensúlyát kell biztosítania, hozzáadott antioxidánsokkal és omega-6 zsírsavakkal kiegészítve mindennapi szükségleteik biztosítására.

Felnőtt kutyáknak készült eledelt vásárolok

Idős kutyák (7 éves kor felett)

Idős kutyák (7 éves kor felett)

Amikor a kutyák elérik az aranykort, táplálkozási igényeiknek több mozgásszervi és agyműködéssel kapcsolatos speciális szükségeletet kell támogatniuk. Ezt szolgálják a fitonutriensek és az L-karnitin is.

7 év feletti kutyáknak készült eledelt vásárolok

2

Táplálkozási igények

A megfelelő eledel megváltoztathatja kedvence életét. Megbízható kutyaeledeleink széles választéka segíthet a különféle gyakran előforduló egészségügyi problémák megelőzésében.

Mindennapi táplálék, amire minden kutyának szüksége van

Mindennapi táplálék, amire minden kutyának szüksége van

Lehet, hogy kutyája felszedett néhány kilót, lehetne frissebb a lehelete, vagy esetleg olyan kutyaeledelt keres, amely természetes összetevőket tartalmaz. Akárhogy is, a legjobb kutyaeledel az, amelyik kedvence egészségét helyezi előtérbe.

Az egészség és vitalitás a mindennapokban valamennyi kutya számára fontos, ezért kínál a Hill's különféle eledeleket a gyakori egészségügyi problémákra:

 • Testsúlyszabályozás
 • Ízületek és mobilitás
 • Egészséges bőr és szőrzet
 • Egészséges emésztés
 • Fog- és szájápolás
 • Energia és mentális jóllét

Science Plan eledelt vásárolok

Speciális eledelek betegség esetén

Speciális eledelek betegség esetén

Ön a legjobbat szeretné kedvence egészségéért és boldogságáért. A Hill's állatorvosai, dietetikusai és phD diplomás táplálkozási szakértői ezért fejlesztették ki a Prescription Diet eledeleket, amelyek speciálisan különböző betegségek kezelésére kifejlesztett, klinikailag tesztelt és bizonyított eledelek:

 • Emésztőszervi betegség
 • Vesebetegség
 • Húgyúti betegség
 • Májbetegség
 • Allergia
 • Cukorbetegség

Rendszeresen ellenőriztesse állatorvosával kedvence állapotát annak érdekében, hogy kutyája valóban azt az eledelt kapja, amire szüksége van.

 

Prescription Diet eledelt vásárolok

3

Kutyaeledel-típusok

A kifejezetten a kutya szájának méretéhez igazodó száraztápoktól a konzerv eledelekig a Hill's számos lehetőséget kínál arra, hogy minden étkezés ellenállhatatlan élmény legyen.

Száraz kutyaeledelek

Száraz kutyaeledelek

Minden tápszemcsét a kutya mérete és szájának formája alapján terveztünk annak érdekében, hogy kedvence jobban élvezhesse az eledelt. Az olyan jellemzőket, mint a roppanós és rágós vagy a sima és ropogós a Kisállat-táplálkozási központunkban élő kutyák közreműködésével fejlesztettük ki, hogy a lehető legvonzóbb textúrát nyújthassuk az Ön kutyája számára.

 

Száraz kutyaeledelt vásárolok

Nedves kutyaeledelek

Nedves kutyaeledelek

Akár önmagában, akár ízletes feltétként kínálja, a Hill's konzerv eledelei emelik minden étkezés fényét. Csábító ragu eledeleink finom szószba forgatott, zöldségekkel kiegészített ínycsiklandó falatkái láttán minden kutya az etetőtálhoz rohan.

 

Nedves kutyaeledelt vásárolok

Jutalomfalatok

Jutalomfalatok

Időről időre minden kutyus megérdemel egy kis kényeztetést és akkor miért ne adhatna egy olyan jutalomfalatot kedvencének ami ízletes ÉS egyben tápláló is? A Hill's jutalomfalatok finomak, egészségesek és figyelembe veszik kutyája különleges igényeit is.

 

Jutalomfalatot vásárolok


 

Hill's kutyaeledel márkák szerint

 

Hill’s Science Plan Canine Mature Adult 7+ Small & Miniature


A Science Plan Canine Mature Adult 7+ Small & Miniature kutyaeledelt úgy fejlesztettük ki, hogy támogassa az erős immunrendszert, az egészséges létfontosságú szerveket és a fogak egészségét. Klinikailag bizonyított antioxidánsokkal és természetes összetevőkkel, hozzáadott vitaminokkal és ásványi anyagokkal készül.

Tudjon meg többet Üzletkereső

Hill’s Science Plan Canine Mature Adult 7+ Small & Miniature

Tanácsok kutyatartóknak

CIKKEK ÉS ESZKÖZÖK