Melyik a legjobb
macskaeledel kedvence számára?

A macskák sokszor válogatósak, ezért a Hill’s mindent megtesz, hogy olyan kiváló minőségű, kiegyensúlyozott táplálékot biztosítson, aminek nem tudnak ellenállni. Vessen egy pillantást szőrös barátja számára készült macskaeledel-választékunkra.

A legjobb macskaeledel kiválasztása

Jónéhány dolog van, amit figyelembe kell vennie, amikor a legjobb macskaeledelt keresi kedvence számára. Íme közülük három, amit mindenképp érdemes szem előtt tartani, hogy biztos lehessen abban, hogy a kiválasztott eledel megfelel majd cicája speciális táplálkozási igényeinek.

1

Macskája életkora

Cicája épp most ünnepelte az első születésnapját? Vagy esetleg már a hetediket is betöltötte? A macskáknak az idősödéssel párhuzamosan mindig az életkoruknak megfelelő eledelre van szükségük. A Hill's életszakaszhoz igazodó eledelei biztosítják kölyök, felnőtt vagy 7 évnél idősebb cicájának mindazokat a tápanyagokat, amikre szükségük van.

Kölyökmacskák (1 éves kor alatt)

Kölyökmacskák (1 éves kor alatt)

A kifejezetten a cicák aktív életstílusához idomuló cicaeledeleket úgy készítjük, hogy táplálják határtalan energiájukat és támogassák egészséges fejlődésüket.

Kölyökmacska-eledelt vásárolok

Felnőtt macskák (1-7 éves korig)

Felnőtt macskák (1-7 éves korig)

A felnőtt macskáknak a tápanyagok megfelelő egyensúlyára van szüksége- se nem túl sokra, se nem túl kevésre- a mindennapi szükségletek biztosítására.

Felnőtt macskáknak készült eledelt vásárolok

Idősödő macskák (7 éves kor felett)

Idősödő macskák (7 éves kor felett)

Az idősödő macskáknak speciális támogatásra van szüksége a veseproblémák és mozgásszervi zavarok, valamint más korral összefüggésben jelentkező betegségek esélyének csökkentésére.

7 évnél idősebb macskáknak készült eledelt vásárolok

2

Táplálkozási igények

A megfelelő macskaeledel képes megváltoztatni a kedvencével együtt töltött időt. A Hill's bizonyított macskaeledelek széles választékát kínálja, amelyek szinte bármely egészségügyi igénynek megfelelnek.

Mindennapi táplálék, amire minden macskának szüksége van

Mindennapi táplálék, amire minden macskának szüksége van

Macskája lehelete szokatlanul kellemetlen? Esetleg arra lett figyelmes, hogy a cica jobban kikerekedett a kelleténél? Bármi legyen is a probléma, a legjobb macskaeledel lesz az, amely segít abban, hogy cicája a lehető legjobban érezze magát.

A mindennapi egészséget és vitalitást biztosító eledelektől a természetes összetevőket tartalmazó receptekig terjedő választékunkban meg fogja találni azt a Hill’s macskaeledelt, amely megfelel cicája és az Ön igényeinek is.

 • Testsúlyszabályozás
 • Szőrlabdaképződés megelőzése
 • Lakásban tartott és kinti cicák igényei
 • Többmacskás háztartás
 • Fog- és szájápolás
 • Energia és mentális jóllét

Science Plan eledelt vásárolok

Eledelek speciális egészségügyi problémákra

Eledelek speciális egészségügyi problémákra

Az, hogy egy cicának egészségügyi problémái vannak nem jelenti azt, hogy nem élhet hosszú és boldog életet. A Prescription Diet klinikailag bizonyított macskaeledeleket állatorvosokból, phD diplomás táplálkozási szakemberekből, élelmiszertudósokból és érzékszervi szakértőkből álló csapatunk fejleszti ki a következő problémák kezelésére:

 • Emésztőszervi betegség
 • Vesebetegség
 • Húgyúti betegség
 • Stressz kiváltotta problémák
 • Pajzsmirigy megbetegedés
 • Cukorbetegség

Rendszeresen ellenőriztesse állatorvosával kedvence állapotát annak érdekében, hogy cicája valóban azt az eledelt kapja, amire szüksége van.

Prescription Diet eledelt vásárolok

3

Macskaeledel-típusok

Néha minden a tálaláson múlik. Ezért kínál a Hill's számos ellenállhatatlan tápváltozatot kedvence számára - mint például precízen formált tápszemeket.

Száraz macskaeledelek

Száraz macskaeledelek

Minden tápszemcsét a macskák testmérete és szájának formája alapján terveztünk annak érdekében, hogy kedvence jobban élvezhesse az eledelt. Ráadásul az eledelek vonzó textúráját és széles ízválasztékát a Kisállat-táplálkozási központunkban élő cicák hagyták jóvá.

 

Száraz macskaeledelt vásárolok

Nedves macskaeledelek

Nedves macskaeledelek

Bármely Hill's macskaeledel felnyitásával megbizonyosodhat arról, hogy minden receptet ízletes zöldségekkel, finom falatkákkal és zamatos szószokkal készítünk, amelyek cicáját a tálkához vonzzák. Kényeztesse macskáját nedves eledeleink egyikével.
 

Nedves macskaeledelt vásárolok


 

Hill's macskaeledel márkák szerint

 

Hill’s Science Plan Feline Adult Light Chicken


A Hill's Science Plan Feline Adult Light Chicken macskaeledel segít fenntartani a cicák ideális testsúlyát. Klinikailag bizonyított antioxidánsokkal és nagy mennyiségű L-karnitinnel készül, amely segíti a zsírok energiává alakulását. Mindennapos táplálásra is alkalmas.

Tudjon meg többet Üzletkereső

Hill’s Science Plan Feline Adult Light Chicken

Tanácsok macskatartóknak

CIKKEK ÉS ESZKÖZÖK