Minőség és biztonság

BÍZZON A HILL'S SZABVÁNYOKBAN

Bizonyított elkötelezettség a minőség és a biztonság iránt.

Minőség és biztonság

1Minőség és biztonság

A Hill's több mint 220 állatorvosa, élelmiszer-tudósa, technikusa és PhD táplálkozási szakértője fejlesztette ki a Hill's összes állateledelét, hogy azok megfeleljenek kedvencei igényeinek.

Minőség és biztonság
Minőség és biztonság
ALAPANYAGOK BESZERZÉSE

2ALAPANYAGOK BESZERZÉSE

Csak olyan beszállítóktól fogadunk be összetevőket, amelyek létesítményei megfelelnek a szigorú minőségi előírásoknak, és amelyeket a Hill's jóváhagyott.

Nemcsak az egyes összetevőket vizsgáljuk meg a biztonság érdekében, hanem az egyes termékek összetevőinek profilját is elemezzük az alapvető tápanyagok tekintetében, hogy kedvence azt a pontos összetételt kapja, amire szüksége van.

A TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSA

3A TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSA

Évente minőségbiztosítási rendszerellenőrzést végezünk minden gyártóüzemnél annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljünk a magas színvonalnak, melyet az állatok megérdemelnek.

Megköveteljük az aktuális helyes gyártási gyakorlat (cGMP) és a Hill's magas színvonalú előírásainak betartását, így kedvence eledeleit tiszta és higiénikus feltételek mellett állítjuk elő.

 

A TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSA

4Késztermék

Kedvence maximális biztonsága érdekében naponta végzünk végső biztonsági ellenőrzéseket valamennyi elkészült Hill's terméken.

Ezenkívül megvizsgáljuk minden termék fizikai jellemzőit és teszteljük összetételét a legfontosabb tápanyagokat illetően annak érdekében, hogy kedvence minden egyes zsákban ugyanazt az állandó összetételű terméket kapja.