JAVÍTSUK EGYÜTT AZ ÉLETMINŐSÉGÉT

Az élet összehasonlíthatatlanul élvezetesebb, ha macskája egészséges. Ez az oka annak, hogy állatorvosával együttműködve a lehető legjobb táplálási megoldásokat kínáljuk, amelyek elősegítik, hogy kedvencével újra normális, örömteli életet élhessen.

A PARTNERKAPCSOLAT, AMELY VÁLTOZÁST HOZ

Nem számít, macskája milyen egészségügyi problémával szembesül, az állatorvosokkal kötött szövetségünk révén megtalálhatjuk a megoldást.
Kérdezze állatorvosát, hogyan segíthet a Prescription Diet macskáján.

TÁPLÁLKOZÁSI KUTATÁS ÉS INNOVÁCIÓ

A táplálkozással kapcsolatos tudományos megközelítésünket világszerte több, mint 220 állatorvos és Ph.D. táplálkozási szakember tapasztalatával ötvözzük, így nyilvánvaló, hogy: Sokkal többek vagyunk, mint egy egyszerű állateledel-gyártó. Állatbarátok vagyunk, akik fáradhatatlanul dolgozunk azért, hogy változást hozzunk kedvence életébe.

ELLENÁLLHATATLAN ÍZ

A világ legtáplálóbb eledele sem lesz elég jó, ha válogatós macskája nem eszi meg. Kényeztesse őt ízletes összetevőkkel, kellemes aromákkal és egyedi formákkal és textúrákkal, amelyeknek a macskák egyszerűen nem tudnak ellenállni.

MINŐSÉG IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A lelki béke felbecsülhetetlen. Ezért csak a legmegbízhatóbb forrásokból származó legjobb alapanyagok képezhetik az alapját a Prescription Diet eledeleknek. A gyártóüzemeket a Hill's saját minőségellenőrző csapata és számos kormányzati szerv rendszeresen ellenőrzi.

AHOL A TERÁPIÁS TÁPLÁLÁS SZÜLETETT

Minden egy Seeing Eye segítőkutyával, a legjobb barátjával, és egy látnok állatorvossal kezdődött. Így alkotta meg Dr. Mark Morris a diétás táplálást több mint 75 évvel ezelőtt. Azóta nap, mint nap tovább tökéletesítjük. Az innováció iránti elkötelezettségét olyan úttörő termékek megalkotásával visszük tovább, mint a Hill's Prescription Diet b/d, a Hill's Prescription Diet Metabolic és még sok más.

macska metabolic

Súlyproblémák kezelése

81%-a a macskáknak veszített súlyából otthoni körülmények között két hónap alatt.

macska i/d

Emésztés támogatása

Rendkívül könnyen emészthető, így segíti a tápanyagok felszívódását.

macska d/d

Bőrproblémák/eleségérzékenység

Nyugtatja a viszkető és irritált bőrt.

macska c/d Multicare

Húgyutak egészségének
támogatása

Csökkenti a kalcium-oxalát és a struvit kövek kialakulásának kockázatát.

macska k/d

Vesék egészségének
támogatása

Klinikailag tesztelt eledel, amely javítja az életminőséget és meghosszabbítja az életet.