JAVÍTSUK EGYÜTT AZ ÉLETMINŐSÉGÉT

Az élet sokkal szórakoztatóbb, ha a kutyája egészséges. Ez az oka annak, hogy állatorvosával együttműködve a lehető legjobb táplálási megoldásokat kínáljuk, amelyek elősegítik, hogy kedvencével normális, örömteli életet élhessen.

A PARTNERKAPCSOLAT, AMELY VÁLTOZÁST HOZ

Nem számít, milyen egészségügyi problémával szembesül kutyája, állatorvosokkal kötött szövetségünk megoldást hoz. Kérdezze állatorvosát, hogyan segíthet a Prescription Diet kutyáján.

TÁPLÁLKOZÁSI KUTATÁS ÉS INNOVÁCIÓ

A táplálkozással kapcsolatos tudományos megközelítésünket világszerte több, mint 220 állatorvos és Ph.D. táplálkozási szakember tapasztalatával ötvözzük, így nyilvánvaló, hogy: Sokkal többek vagyunk, mint egy egyszerű állateledel-gyártó. Szeretjük az állatokat, és szorgalmasan dolgozunk azért, hogy változást hozzunk az életükbe.

ELLENÁLLHATATLAN ÍZ

A világ legtáplálóbb eledele sem lesz elég jó, ha a kutyája nem eszi meg. Csábítsa őt ízletes összetevőkkel, kellemes aromákkal és egyedi formákkal és textúrákkal, amelyeknek a kutyák egyszerűen nem tudnak ellenállni.

MINŐSÉG IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A lelki béke felbecsülhetetlen. Ezért csak a legmegbízhatóbb forrásokból származó legjobb alapanyagok képezhetik az alapját a Prescription Diet eledeleknek. A gyártóüzemeket a Hill's minőségellenőrző csapata és számos kormányzati szerv rendszeresen ellenőrzi.

AHOL A TERÁPIÁS TÁPLÁLÁS SZÜLETETT

Minden egy Seeing Eye segítőkutyával, a legjobb barátjával, és egy látnok állatorvossal kezdődött. Így alkotta meg Dr. Mark Morris a diétás táplálást több mint 75 évvel ezelőtt. Azóta naponta tovább tökéletesítjük. Az innováció iránti elkötelezettségét olyan úttörő termékek megalkotásával visszük tovább, mint a Hill's Prescription Diet b/d, a Hill's Prescription Diet Metabolic és még sok más.

kutya Metabolic

Súlyproblémák kezelése

96%-a a kutyáknak veszített súlyából otthoni körülmények között két hónap alatt.

 

kutya i/d

Emésztés támogatása

Rendkívül könnyen emészthető, így segíti a tápanyagok felszívódását.

kutya z/d

Bőrproblémák/eleségérzékenység

Hidrolizált fehérje és egyetlen szénhidrátforrás az eleség által kiváltott káros reakciók minimálisra csökkentése érdekében.

kutya c/d Multicare

Húgyutak egészségének
támogatása

Klinikailag bizonyított módon segíti elő a savas vizelet-pH értéket, amely akadályozza a struvit-kristályok kialakulását.

kutya k/d

Vesék egészségének
támogatása

Klinikailag tesztelt eledel, amely javítja az életminőséget és meghosszabbítja az életet.