mission for ever friend logo

megváltoztatjuk a menhelyen élő állatok életét

Örök Barátság Küldetés

Együtt minden áprilisban életeket változtatunk meg. Európa-szerte több ezer menhelyi kisállat számára biztosítunk eledelt és támogatást, hogy segítsük felkészülésüket végleges otthonuk megtalálására. Nemrég 200 000 adag eledelt adományoztunk a menhelylakóknak. De a munkánk itt még nem ért véget – olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan támogathatja a menhelyeket egész évben.

 

Hosszú távon gondolkodunk. Csatlakozzon hozzánk és támogassa a menhelyek munkáját egész évben.

A munkánk itt nem ér véget. Mi a Hill's-nél hisszük, hogy minden kisállat megérdemli a szeretetet - az Eledel, Menhely és Szeretet programunk eddig már több mint 14 millió menhelyi kisállatnak segített megtalálni végleges otthonát. Európa-szerte és világszerte kapcsolatban állunk menhelyekkel, akiknek több mint 277 millió euró értékben adományoztunk eledelt, hogy segítsük a kisállatok örökbeadását.

Szív ikon

Fogadja örökbe legjobb barátját

Örökbefogadáson gondolkodik? Ez csodálatos! Olvassa el örökbefogadási tanácsainkat, hogy biztosan készen állhasson és tudjon meg többet az örökbefogadás menetéről.

Örökbefogadási tippek

Piros pulcsis férfi a cicájával
Ház ikon

Ideiglenes befogadás

Nem biztos abban, hogy valóban készen áll élethosszig elköteleződni egy kedvenc örökbefogadásával? Ideiglenes befogadóként helyet szabadíthat fel a menhelyeken és egyben segít a menhelyi állatok szocializációjában is.

Tudjon meg többet az ideiglenes befogadásról

Kéz és pénz ikon

Adományozás

Az adományozás nagyszerű módja a menhelyek támogatásának. Vessen egy pillantást a kívánságlistánkra, hogy megtudja mi az, amire a menhelyeknek gyakran szüksége van.

 

  • Takarók vagy törölközők
  • Kutyaeledel vagy macskaeledel, jutalomfalat
  • Alig használt rágható játékok
  • Póráz és hám/nyakörv
  • Fekhely
  • Irodai kellékek
  • Kézfertőtlenítő
  • Szemeteszsák
  • Pénzadomány
Girl petting a dog
Kéz és szív ikon

Önkéntes munka

A segítségnyújtás egyik legjobb módja az önkéntes munka valamelyik helyi menhelynél. Íme néhány dolog, amelyben önkéntesként segíthet:

Kutyasétáltatás

Segít szocializálni a menhelyi kutyákat, miközben biztosítja a friss levegőt és a mindennapos mozgást.

Fotózás

Olyan képek készítése, amelyek megmutatják egy-egy állat személyiségét és elősegítik örökbeadásukat.

Mosás

A menhelyeknek folyamatosan szükségük van tiszta fekhelyekre, takarókra és törölközőkre.

Állatmentés

Az állatmentő önkéntesek segédkeznek a természeti katasztrófák vagy más miatt bajba jutott állatok mentésében.

Minden menhelynek más szükségletei vannak, ezért legjobb, ha telefonon érdeklődik, hogy milyen segítségre lenne a legnagyobb szükség.

 

 

Találja meg a legmegfelelőbb eledelt új kedvence számára

Minden kedvencnek megvannak a sajátos, egyedi táplálási igényei függően attól, hogy mennyi idős, milyen az egészségi állapota, stb. Segítünk Önnek megtalálni azt az eledelt, amely hozzájárul ahhoz, hogy kedvence hosszú és boldog életet élhessen.