Multi-Benefit + Senior Health macskaeledel 7 évnél idősebb macskáknak Termékfotó
Multi-Benefit + Senior Health macskaeledel 7 évnél idősebb macskáknak Termékfotó
Alt Text

Görgessen a kép fölé a nagyításhoz

Hill's Vet Essentials

Multi-Benefit + Senior Health macskaeledel 7 évnél idősebb macskáknak

KISZERELÉS
1.5kg, 3kg

A csirkés Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Senior Health macskaeledel (7 évesnél idősebb macskáknak) a Hill's legfejlettebb, kizárólag állatorvosoknál kapható formulája idősödő macskák számára, amelyet életminőségük javítására terveztünk. Teljes értékű, többféle előnyt kínáló eledel, amely egyedülálló öregedéslassító keverékkel támogatja macskája agyának egészségét és vitalitását, valamint támogatja a húgyutak egészségét és az immunrendszert. Ízletes eledel, hogy a mai nap és utána még sok-sok nap jobban teljen.

EGÉSZSÉGÜGYI
PROBLÉMA

Egészséges idősödés támogatása

ÍZ

csirkével

AZ ELEDEL TÍPUSA

Száraz eledel

Hill’s Pet

AZ ÁLLATORVOSOK #1
AJÁNLÁSA

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha bármely okból elégedetlen a termékkel, vigye vissza a fel nem használt mennyiséget a vásárlás helyére és kicseréljük vagy visszafizetjük az árát

A kizárólag állatorvosoknál kapható, csirkés Hill's Vet Essentials Multi-Benefit +Senior Health macskaeledel egy teljes értékű, többféle előnyt kínáló eledel 7 évnél idősebb macskák számára, amelyet az öregedő agy és test támogatására terveztünk. Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz energiát, fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat. Mesterséges tartósítószerektől mentes. Nem tartalmaz szintetikus színezékeket. Nem tartalmaz mesterséges ízesítőszereket.

Így segít:

Az öregedés támogatása: Támogatja az agy egészségét, és egy egyedülálló öregedéslassító keverékkel energiát biztosít a napi tevékenységekhez

A húgyutak egészsége: Szabályozott mennyiségű magnéziummal, foszforral és kalciummal segít támogatni a húgyúti rendszer egészségét

Az immunrendszer támogatása: A klinikailag bizonyítottan hatékony antioxidánsok (C- és E-vitamin), valamint a zöldségekből származó antioxidánsok speciális keverékével támogatja az immunrendszert

A létfontosságú szervek támogatása: Támogatja az egészséges veseműködést, és elősegíti más létfontosságú szervek egészségét

Egészséges emésztés: Könnyen emészthető receptúrával biztosítja az idősebb macskák számára a létfontosságú tápanyagokat

További információk:

Mi, a Hill's vállalatnál tanulmányozzuk a házi kedvencek biológiáját, hogy megértsük, hogy a táplálék hogyan hat az egészségükre.

A Hill's Vet Essentials Multi-Benefit eledelek kizárólag állatorvosoknál vásárolhatók meg. Mindegyik eledelnek olyan egyedi formulája van, amely proaktívan segít támogatni kedvence egészséges jövőjét. A jó minőségű táplálék, valamint a rendszeres testmozgás és állatorvosi kontroll vizsgálatok együtt a legjobb esélyeket adják kedvencének a boldog és egészséges jövőhöz.

Európában készült, megbízható, globális összetevőkből.

Mesterséges tartósítószerektől mentes. Nem tartalmaz szintetikus színezékeket. Nem tartalmaz mesterséges ízesítőszereket.

Állateledeleinket a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készítjük. Ezek az összetevők mind megfelelnek a tisztaságra és tápanyagtartalomra vonatkozó szigorú követelményeinknek.

Segíthet a menhelyen lakó állatoknak is. Büszkék vagyunk arra, hogy a világon eddig már 13 millió menhelyen élő állatnak segítettünk végleges otthonra találni, és ez a szám folyamatosan nő. Tudjon meg többet a programról: www.hillspet.co.hu/shelter-program.

100%-os elégedettségi garancia - Biztosak vagyunk benne, hogy kedvence szeretni fogja a Hill’s VET ESSENTIALS tápokat. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.*

A többféle előnyt kínáló Hill's VET ESSENTIALS multi-benefit tápok macskája egyedi igényeire szabott, száraz vagy nedves eledelek formájában, fenséges ízekben kaphatók, amelyeket macskája imádni fog.

Ajánlott:

Legalább 7 éves macskáknak.

Nem ajánlott:

  • 6 hónapnál fiatalabb kölyökmacskáknak.
  • Vemhes vagy szoptatós macskáknak. Vemhesség és szoptatás során váltson át a Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Kitten kölyökmacska-eledelre.
  • 1–6 éves felnőtt macskák számára.

Csökkenti a struvit

Csökkenti a struvit

és kalcium-oxalát kristályok kialakulásának esélyét.

Készült az Egyesült Államokban

Készült az Egyesült Államokban
olyan alapanyagokból, melyekben megbízhat

Büszkék vagyunk arra

Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte
már 13 millió menhelyi kisállatnak segítettünk
új otthonra találni és ez a szám folyamatosan növekszik

 

 ÖSSZETÉTEL: Tört rizs, barna rizs, csirke- és pulykaliszt (csirke 9%; baromfi összesen 14%), borsófehérje, kukoricaglutén-liszt, állati zsír, kukorica, szárított répapép, növényi olaj, hidrolizált fehérjekivonat, szárított paradicsomtörköly, ásványi anyagok, halolaj, szárított brokkoli. (Zöldségek összesen 3,9%). Öregedéslassító technológia (2,2%): Szárított paradicsomtörköly, szárított brokkoli.

Idősödő

Testtömeg (kg) Napi adag - gramm
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7+ 12 / testtömeg kg

Idősödő

Testtömeg (kg) Napi adag - 85 g-os alutasak (db) Napi adag - gramm
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g / testtömeg kg

HASZNOS TIPPEK

  • Az etetett mennyiséget úgy állítsa be, ahogyan az optimális testtömeg fenntartásához szükséges. Ha bizonytalan, kérdezze meg állatorvosát.
  • Most próbálja ki először ezt az eledelt? Keverje az új tápot egyre növekvő mennyiségben a régi táphoz, a régi táp mennyiségét pedig folyamatosan csökkentse, míg végül csak az új tápot adja. Tegyen így 7 napon át.
  • Mindig biztosítson friss vizet cicájának!
  • Kedvence tápanyagszükséglete az idők során változhat. Kérje ki állatorvosa tanácsát minden vizsgálatnál.
  • A fulladás elkerülése érdekében a csomagolást állatoktól és gyermekektől elzárva tartsa.

RÉGI ELEDEL

ÚJ ELEDEL

1.-2. nap

1-2. nap

3.-4. nap

3-4. nap

5.-6. nap

5-6. nap

7. nap

7. nap

1.-2. nap

1-2. nap

3.-4. nap

3-4. nap

5.-6. nap

5-6. nap

7. nap

7. nap

1.-2. nap

1.-2. nap

3.-4. nap

3.-4. nap

5.-6. nap

5.-6. nap

7. nap

7. nap

3700 kcal/kg (370 kcal/100g)

Tápanyag Késztermék %
Fehérje 31.5 %
Zsír 13.6 %
Szénhidrát/NFE 41.1 %
Nyersrost 2 %
Kalcium 0.75 %
Foszfor 0.66 %
Kálium 0.75 %
Nátrium 0.34 %
Magnézium 0.092 %
Taurin 0.36 %
C-vitamin 99 ppm
E-vitamin 855 NE/kg
Összes Omega-3 zsírsav 0.66 %
Összes Omega-6 zsírsav 3.38 %
Karnitin 516.9 ppm

Hivatkozások

1A megjelenített analitikai értékek kismértékben eltérhetnek a csomagoláson feltüntetett értékektől. Mindkét érték megfelel a termék specifikációinak.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More