Packshot
Packshot
Alt Text

Görgessen a kép fölé a nagyításhoz

HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult macskatáp csirkével

KISZERELÉS
1.5kg, 2.5kg

AZ ELEDEL TÍPUSA

Száraz eledel

ÉLETKOR

Felnőtt, Idős

Hill’s Pet

AZ ÁLLATORVOSOK #1
AJÁNLÁSA

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha bármely okból elégedetlen a termékkel, vigye vissza a fel nem használt mennyiséget a vásárlás helyére és kicseréljük vagy visszafizetjük az árát

A HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight száraz macskaeledel ízletes, forradalmi testsúlyszabályozó eledel klinikailag igazolt technológiával. Biztonságos és hatékony fogyást tesz lehetővé látható eredményekkel. Fenntartja az egészséges testsúlyt és tartós támogatást nyújt. Prebiotikus rostok a kíméletes emésztésért.

További információk:

Mi a Hill's-nél több, mint egy évtizede tanulmányozzuk, hogy a táplálkozás hogyan befolyásolja a sejtműködést. Azt tapasztaltuk, hogy a sovány és túlsúlyos állatok sejtjei eltérően működnek. Magas fehérje-és rosttartalmú, L-karnitinnel és kókuszolajjal kiegészített formulánk az egészséges testsúly elérése érdekében támogatja a kedvencek anyagcseréjét. Kiváló ízű eledel a hosszú, egészséges életért. A halk dorombolás és finom dörgölőzés az Ön és kedvence közötti különleges kapcsolat jelei. Mivel minden együtt töltött pillanat különleges, arra törekszünk, hogy minél többet adhassunk Önöknek. A HILL'S SCIENCE PLAN eledeleket kiváló minőségű összetevőkkel, megfelelő tápanyagokkal és nagy gondossággal készítjük, hogy biztosítsuk macskája számára azt az eledelt, melyre az élethosszig tartó egészséghez és boldogsághoz szüksége van. We make our cat food in our own facilities with highest quality ingredients. Az alapanyagok tisztaságának és tápanyagtartalmának meg kell felelnie az iparági előírásokat meghaladó, szigorú követelményeinknek.Megváltoztathatja a menhelyeken élő kisállatok életét is. Minden egyes SCIENCE PLAN eledel megvásárlásával több, mint 100 000 otthontalan kisállat ellátásában segít mindennap, az év 365 napján. Tudjon meg többet a hillsfoodshelterlove.com oldalon.

A HILL'S SCIENCE PLAN eledel kedvence egyedi igényeinek megfelelően különféle száraz és nedves eledel formájában kapható, számos ínycsiklandó ízvariációban, melyeket macskája imádni fog.    

Ajánlott:

1 évnél idősebb felnőtt macskáknak, ideértve azokat, akik kevésbé aktívak, ivartalanítottak vagy más okból hízásra hajlamosak.

Nem ajánlott:

Kölyökmacskáknak, vemhes vagy szoptató anyamacskáknak. Vemhesség vagy szoptatás alatt az anyamacskákat javasoljuk Hill's Science Plan Kitten száraz vagy nedves kölyöktápra átállítani. 

Csökkenti a struvit

Csökkenti a struvit

és kalcium-oxalát kristályok kialakulásának esélyét.

Készült az Egyesült Államokban

Készült az Egyesült Államokban
olyan alapanyagokból, melyekben megbízhat

Büszkék vagyunk arra

Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte
már 13 millió menhelyi kisállatnak segítettünk
új otthonra találni és ez a szám folyamatosan növekszik

 

 ÖSSZETÉTEL: Csirke- és pulykaliszt, tört rizs, kukorica-glutén liszt, cellulóz, szárított paradicsomtörköly, szárított cukorrépapép, lenmag, állati zsiradék, hidrolizált fehréjekivonat, kókuszolaj, ásványi anyagok, szárított sárgarépa.

Napi útmutató vegyes etetéshez

Testtömeg (k 85 g alutasak (db) Száraztáp (g)
2 1 20
3 1 35
4 1 45
5 1 60
6 1 70
7 + 1 11 / testtömeg kg

Napi etetési útmutató

Testtömeg (k Száraztáp (g)
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7 + 13 / testtömeg kg

HASZNOS TIPPEK Szükség szerint módosítsa az adagot az optimális testsúly megtartása érdekében. Ha bizonytalan, kérdezze állatorvosát! Először eteti ezzel az eledellel kedvencét? Keverje az új eledelt a régibe egyre nagyobb arányban 7 napon keresztül. Friss víz mindig legyen elérhető kedvence számára! Kedvence táplálkozási igényei az életkor előrehaladtával változhatnak. Kérdezze állatorvosát minden kontrollvizsgálat alkalmával. A fulladásveszély elhárítására tartsa a csomagolást gyermekektől és kedvenceitől távol.

RÉGI ELEDEL

ÚJ ELEDEL

1.-2. nap

1-2. nap

3.-4. nap

3-4. nap

5.-6. nap

5-6. nap

7. nap

7. nap

1.-2. nap

1-2. nap

3.-4. nap

3-4. nap

5.-6. nap

5-6. nap

7. nap

7. nap

1.-2. nap

1.-2. nap

3.-4. nap

3.-4. nap

5.-6. nap

5.-6. nap

7. nap

7. nap

3429 kcal/kg (343 kcal/100g)

Tápanyag Késztermék %
Nedvesség 6 %
Fehérje 37.1 %
Zsír 13 %
Szénhidrát/NFE 29.4 %
Nyersrost 8.8 %
Hamu 6.2 %
Kalcium 0.95 %
Foszfor 0.72 %
Kálium 0.71 %
Nátrium 0.38 %
Magnézium 0.088 %
Taurin 0.19 %
A-vitamin 8323 IU/kg
C-vitamin 129 ppm
D-vitamin 781 IU/kg
E-vitamin 969 IU/kg
Béta-karotin 4.4 ppm

Hivatkozások

1A megjelenített analitikai értékek kismértékben eltérhetnek a csomagoláson feltüntetett értékektől. Mindkét érték megfelel a termék specifikációinak.

Science Plan

Precisely balanced nutrition that can change pets’ lives. Because when they’re healthier, they’re happier.

Find Out More