Termékfotó
Termékfotó
Alt Text

Görgessen a kép fölé a nagyításhoz

HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Cat Mature Adult 7+ macskaeledel csirkével

KISZERELÉS
300g, 1.5kg, 3kg

AZ ELEDEL TÍPUSA

Száraz eledel

ÉLETKOR

Idős

Hill’s Pet

AZ ÁLLATORVOSOK #1
AJÁNLÁSA

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha bármely okból elégedetlen a termékkel, vigye vissza a fel nem használt mennyiséget a vásárlás helyére és kicseréljük vagy visszafizetjük az árát

A HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Cat Mature Adult macskaeledel egyedülálló testsúlyszabályozó formulája segít megőrizni az ivartalanított macskák karcsúságát. Kiváló minőségű és könnyen emészthető összetevőkből készül.A hozzáadott L-karnitin klinikailag igazoltan segít, hogy a macskák karcsúak és aktívak maradhassanak.Szabályozott ásványianyag-tartalommal az egészséges húgyutakért.Alacsony zsírtartalommal és magas L-lizin-tartalommal a vitalitás megőrzéséért.

További információk:

Kiváló ízű eledel a hosszú, egészséges életért. A halk dorombolás és finom dörgölőzés az Ön és kedvence közötti különleges kapcsolat jelei. Mivel minden együtt töltött pillanat különleges, arra törekszünk, hogy minél többet adhassunk Önöknek. A HILL'S SCIENCE PLAN eledeleket egészséges összetevőkkel, megfelelő tápanyagokkal és nagy gondossággal készítjük, hogy biztosítsuk macskája számára azt az eledelt, melyre az élethosszig tartó egészséghez és boldogsághoz szüksége van. Macskaeledeleinket a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük. Az alapanyagok tisztaságának és tápanyagtartalmának meg kell felelnie az iparági előírásokat meghaladó, szigorú követelményeinknek.Megváltoztathatja a menhelyeken élő kisállatok életét is. Minden egyes SCIENCE PLAN eledel megvásárlásával több, mint 100 000 otthontalan kisállat ellátásában segít mindennap, az év 365 napján.Tudjon meg többet a hillsfoodshelterlove.com oldalon.

A HILL'S SCIENCE PLAN eledel kedvence egyedi igényeinek megfelelően különféle száraz és nedves eledel formájában kapható, számos ínycsiklandó ízvariációban, melyeket macskája imádni fog.    

Ajánlott:

7 évnél idősebb ivartalanított felnőtt macskáknak.

Nem ajánlott:

Kölyökmacskáknak, vemhes vagy szoptató anyamacskáknak. Vemhesség vagy szoptatás alatt az anyamacskákat javasoljuk Hill's Science Plan Kitten száraz vagy nedves kölyöktápra átállítani. 

Csökkenti a struvit

Csökkenti a struvit

és kalcium-oxalát kristályok kialakulásának esélyét.

Készült az Egyesült Államokban

Készült az Egyesült Államokban
olyan alapanyagokból, melyekben megbízhat

Büszkék vagyunk arra

Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte
már 13 millió menhelyi kisállatnak segítettünk
új otthonra találni és ez a szám folyamatosan növekszik

 

 ÖSSZETÉTEL: Kukorica, tört rizs, csirke- és pulykaliszt, kukoricaglutén-liszt, ásványi anyagok, hidrolizált fehérjekivonat, halolaj, állati zsiradék, növényi olaj.

Napi etetési útmutató

Testtömeg (kg) Száraztáp (g)
2 35
3 50
4 60
5 75
6 85
7 + 13 / testtömeg kg

HASZNOS TIPPEK Szükség szerint módosítsa az adagot az optimális testsúly megtartása érdekében. Ha bizonytalan, kérdezze állatorvosát! Először eteti ezzel az eledellel kedvencét? Keverje az új eledelt a régibe egyre nagyobb arányban 7 napon keresztül. Friss víz mindig legyen elérhető kedvence számára! Kedvence táplálkozási igényei az életkor előrehaladtával változhatnak. Kérdezze állatorvosát minden kontrollvizsgálat alkalmával. A fulladásveszély elhárítására tartsa a csomagolást gyermekektől és kedvenceitől távol.

RÉGI ELEDEL

ÚJ ELEDEL

1.-2. nap

1-2. nap

3.-4. nap

3-4. nap

5.-6. nap

5-6. nap

7. nap

7. nap

1.-2. nap

1-2. nap

3.-4. nap

3-4. nap

5.-6. nap

5-6. nap

7. nap

7. nap

1.-2. nap

1.-2. nap

3.-4. nap

3.-4. nap

5.-6. nap

5.-6. nap

7. nap

7. nap

3540 kcal/kg (354 kcal/100g)

Tápanyag Késztermék %
Nedvesség 6 %
Fehérje 31.6 %
Zsír 9.3 %
Szénhidrát/NFE 47 %
Nyersrost 1 %
Hamu 5.7 %
Kalcium 0.89 %
Foszfor 0.63 %
Kálium 0.81 %
Nátrium 0.32 %
Magnézium 0.074 %
Lizin 2.14 %
Taurin 0.22 %
A-vitamin 6293 IU/kg
C-vitamin 107 ppm
D-vitamin 623 IU/kg
E-vitamin 566 IU/kg
Összes Omega-3 zsírsav 0.61 %
Összes Omega-6 zsírsav 2.34 %
Béta-karotin 3.55 ppm
Karnitin 475 ppm

Hivatkozások

1A megjelenített analitikai értékek kismértékben eltérhetnek a csomagoláson feltüntetett értékektől. Mindkét érték megfelel a termék specifikációinak.

Science Plan

Precisely balanced nutrition that can change pets’ lives. Because when they’re healthier, they’re happier.

Find Out More