Alt Text
Alt Text
Alt Text

Görgessen a kép fölé a nagyításhoz

Hill's VET ESSENTIALS

MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH száraz kutyaeledel 7 évnél idősebb közepes- vagy nagytestű kutyáknak

KISZERELÉS
10kg

A csirkés Hill's Vet Essentials Multi-Benefit +Senior Health kutyaeledel közepes vagy nagytestű kutyáknak 7 éves kor felett a Hill's legfejlettebb, kizárólag állatorvosoknál kapható formulája idősödő kutyák számára, amelyet életminőségük javítására terveztünk. Teljes értékű, többféle előnyt kínáló eledel, melynek egyedülálló öregedéslassító formulája támogatja kutyája agyának egészségét és vitalitását, valamint támogatja immunrendszerét és ízületeinek egészségét. Ízletes eledel, hogy a mai nap és utána még sok-sok nap jobban teljen.

EGÉSZSÉGÜGYI
PROBLÉMA

Egészséges idősödés támogatása

ÍZ

csirkével

TESTMÉRET

Közepes testű

AZ ELEDEL TÍPUSA

Száraz eledel

Hill’s Pet

AZ ÁLLATORVOSOK #1
AJÁNLÁSA

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha bármely okból elégedetlen a termékkel, vigye vissza a fel nem használt mennyiséget a vásárlás helyére és kicseréljük vagy visszafizetjük az árát

A kizárólag állatorvosoknál kapható, csirkés Hill's Vet Essentials Multi-Benefit +Senior Health kutyaeledel közepes vagy nagytestű kutyáknak egy teljes értékű, többféle előnyt kínáló eledel 7 évnél idősebb kutyák számára, amelyet az öregedő agy és test támogatására terveztünk. Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz energiát, fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat. Mesterséges tartósítószerektől mentes. Nem tartalmaz szintetikus színezékeket. Nem tartalmaz mesterséges ízesítőszereket.

Így segít:

Az öregedés támogatása: Támogatja az agy egészségét, és egy egyedülálló öregedéslassító keverékkel energiát biztosít a napi tevékenységekhez

Csontok és ízületek támogatása: A mobilitás elősegítésére és a mozgásszabadság támogatására terveztük

Az immunrendszer támogatása: A klinikailag bizonyítottan hatékony antioxidánsok (C- és E-vitamin), valamint a gyümölcsökből és zöldségekből származó antioxidánsok speciális keverékével támogatja az immunrendszert

A létfontosságú szervek támogatása: Támogatja az egészséges veseműködést, és elősegíti más létfontosságú szervek egészségét

Egészséges emésztés: Jól emészthető receptúrával biztosítja az idősebb kutyák számára a létfontosságú tápanyagokat, beleértve a tojásfehérjét is

További információk:

Mi, a Hill's vállalatnál tanulmányozzuk a házi kedvencek biológiáját, hogy megértsük, hogy a táplálék hogyan hat az egészségükre.

A Hill's Vet Essentials Multi-Benefit eledelek kizárólag állatorvosoknál vásárolhatók meg. Mindegyik eledelnek olyan egyedi formulája van, amely proaktívan segít támogatni kedvence egészséges jövőjét. A jó minőségű táplálék, valamint a rendszeres testmozgás és állatorvosi kontroll vizsgálatok együtt a legjobb esélyeket adják házi kedvencének a boldog és egészséges jövőhöz.

Európában készült, megbízható, globális összetevőkből.

Mesterséges tartósítószerektől mentes. Nem tartalmaz szintetikus színezékeket. Nem tartalmaz mesterséges ízesítőszereket.

Állateledeleinket a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készítjük. Ezek az összetevők mind megfelelnek a tisztaságra és tápanyagtartalomra vonatkozó szigorú követelményeinknek.

Segíthet a menhelyen lakó állatoknak is. Büszkék vagyunk arra, hogy a világon eddig 13 millió menhelyen élő állatnak segítettünk végleges otthonra találni, és ez a szám folyamatosan nő. Tudjon meg többet a programról: www.hillspet.co.hu/shelter-program.

100%-os elégedettségi garancia - Biztosak vagyunk benne, hogy kedvence szeretni fogja a Hill’s VET ESSENTIALS tápokat. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.*

A Hill's VET ESSENTIALS Multi-Benefit tápok különféle változatban kaphatók, beleértve a kutyája egyedi igényeire szabott szárazeledeleket, valamint a tiszta élvezetet kínáló konzerves eledeleket.

Ajánlott:

Legalább 7 éves közepes- és nagytestű kutyáknak.

Nem ajánlott:

  • 1 évnél fiatalabb kölyökkutyáknak.
  • Vemhes vagy szoptató kutyáknak. A vemhesség és a szoptatás során Vet Essentials Multi-Benefit kölyökkutyák számára készült eledelt adjon a kutyának (de ne a nagytestű fajtához tartozó kölyökkutyák számára készült Vet Essentials Multi-Benefit eledelt).
  • 1–6 éves felnőtt kutyáknak.

Csökkenti a struvit

Csökkenti a struvit

és kalcium-oxalát kristályok kialakulásának esélyét.

Készült az Egyesült Államokban

Készült az Egyesült Államokban
olyan alapanyagokból, melyekben megbízhat

Büszkék vagyunk arra

Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte
már 13 millió menhelyi kisállatnak segítettünk
új otthonra találni és ez a szám folyamatosan növekszik

 

 ÖSSZETÉTEL: Tört rizs, kukorica, csirke- és pulykaliszt (csirke 8%; baromfi összesen 12%), szárított egész tojás (10%), hidrolizált fehérjekivonat, árpa, zab, növényi olaj, szárított répapép, lenmag, ásványi anyagok, szárított citruspép, szárított sárgarépa, szárított paradicsomtörköly, spenótpor, halolaj, állati zsír, (zöldségek összesen 3%, gyümölcs összesen 1%). Öregedéslassító technológia (4%): Szárított citruspép, szárított sárgarépa, szárított paradicsomtörköly, spenótpor.

Idősödő

Testtömeg (kg) Napi adag - gramm
10 150
20 255
25 305
30 345
40 430
50 510
60 585
70 655
80+ 10 g / testtömeg kg

Idősödő

Testtömeg (kg) Napi adag - 363 g konzerv Napi adag - gramm
10 1 + 60 g
20 1 + 160 g
25 1 + 210 g
30 1 + 255 g
40 2 + 245 g
50 2 + 320 g
60 2 + 395 g
70 2 + 470 g
80+ 2 + 7 g / testtömeg kg

HASZNOS TIPPEK

  • Az etetett mennyiséget úgy állítsa be, ahogyan az optimális testtömeg fenntartásához szükséges. Ha bizonytalan, kérdezze meg állatorvosát.
  • Most próbálja ki először ezt az eledelt? Keverje az új tápot egyre növekvő mennyiségben a régi táphoz, a régi táp mennyiségét pedig fokozatosan csökkentse, míg végül csak az új tápot adja. Tegyen így 7 napon át.
  • Mindig biztosítson friss vizet az állatnak!
  • Kedvence tápanyagszükséglete az idők során változhat. Kérje ki állatorvosa tanácsát minden vizsgálatnál.
  • A fulladás elkerülése érdekében a csomagolást állatoktól és gyermekektől elzárva tartsa.

RÉGI ELEDEL

ÚJ ELEDEL

1.-2. nap

1-2. nap

3.-4. nap

3-4. nap

5.-6. nap

5-6. nap

7. nap

7. nap

1.-2. nap

1-2. nap

3.-4. nap

3-4. nap

5.-6. nap

5-6. nap

7. nap

7. nap

1.-2. nap

1.-2. nap

3.-4. nap

3.-4. nap

5.-6. nap

5.-6. nap

7. nap

7. nap

3617 kcal/kg (362 kcal/100g)

Tápanyag Késztermék %
Fehérje 21.2 %
Zsír 12.9 %
Szénhidrát/NFE 50.8 %
Nyersrost 2 %
Kalcium 0.85 %
Foszfor 0.61 %
Kálium 0.74 %
Nátrium 0.22 %
Magnézium 0.084 %
C-vitamin 323 ppm
E-vitamin 1012 NE/kg
Összes Omega-3 zsírsav 0.92 %
Összes Omega-6 zsírsav 3.45 %
Karnitin 327 ppm
Glükózamin 317 ppm
Kondroitin-szulfát 486 ppm

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More