Hisszük, hogy a táplálkozás létfontosságú

Hisszük, hogy a táplálkozás létfontosságú

A legszélesebb körű bizonyítékokon alapuló klinikai táplálás révén a Hill’s arra törekszik, hogy a legmagasabb színvonalú eledeleket biztosítsa, amelyek kielégítik az egyedi igények sokféle spektrumát.

 

Határozottan hiszünk benne, hogy a jó táplálék elengedhetetlen ahhoz, hogy a kedvenceink hosszú, egészséges életet éljenek. A Global Pet Nutrition Center által irányított kutatásunk segít abban, hogy Hill’s a világelső legyen a társállatok diétás táplálásában, lehetővé téve számunkra, hogy megfelelő formulákat biztosítsunk a pontosan kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, amely világszerte kielégíti a kedvencként tartott állatok wellness és terápiás igényeit.

Tudomány a sikerért

A táplálkozási technológiába történő hosszú távú befektetésünkkel és a legkorszerűbb kutatással azt biztosítjuk, amit minden háziállat megérdemel - kiváló minőségű táplálékot. Folyamatosan javítjuk termékeink hatékonyságát, és büszkék vagyunk arra, hogy a bizonyítékokon alapuló klinikai táplálkozás koncepcióját alkalmazzuk eledeleink fejlesztésénél.

Az orvosok által az emberi gyakorlatban alkalmazott, bizonyítékokon alapuló orvoslással összhangban, a Hill's randomizált, vak és kontrollált klinikai táplálkozási vizsgálatokat végez. Ezek a tudományos tanulmányok bemutatják a Hill's Global Pet Nutrition Centerben minden nap végzett orvosi és táplálkozási kutatások előnyeit.

A legjobb klinikai döntések akkor születnek, ha a magas színvonalú kutatási bizonyítékok, a klinikai szakértelem és a betegértékek összefonódnak. A bizonyítékokon alapuló klinikai táplálás kiterjedt táplálkozástani kutatásokkal kezdődik. Ezek az alapos tanulmányok biztosítják, hogy termékeink valódi előnyöket nyújtsanak az állatoknak, és megfeleljenek az ügyfeleink által elvárt legmagasabb minőségi és kiválósági követelményeknek.

Klinikailag bizonyított

Klinikai vizsgálatok a kedvencek egészségére

A bizonyítékokon alapuló klinikai táplálás alapvető alkotóeleme a klinikai vizsgálat. Ezen kísérletek során termékeinket állatorvosok tesztelték valódi páciensekkel vak, randomizált etetési vizsgálatok során. Az állatorvosok klinikai készségeikkel és tapasztalataikkal segítenek az egyes páciensek egyedi egészségi állapotának azonosításában és megfelelő diagnosztizálásában. Ezután értékelik és dokumentálják a táplálás előnyeit a vizsgálat során.

 

Saját kutatásainak köszönhetően a Hill’s olyan macska- és kutyaeledeleket fejleszt, amelyek precíz táplálás révén elősegítik az állatok jóllétét. A pontosan kiegyensúlyozott eledel csökkenti a kedvencek egészségügyi kockázatait, amelyek a túlzott vagy hiányos tápanyagbevitelből származhatnak.


Megfelelő tápanyagok megfelelő mennyiségben
A bizonyítékokon alapuló kutatás révén a Hill’s teljes értékű eledeleiben 50 tápanyag pontos egyensúlyát biztosítja, hogy kielégítse a kedvencek sajátos igényeit, életkoruk, életmódjuk, méretük vagy speciális szükségleteik alapján. Bizonyos tápanyagok túl magas vagy túl alacsony mennyiségének elkerülése azért fontos, mert a leggyakoribb betegségek sokaságát súlyosbíthatják, vagy akár okozhatják akkor, ha folyamatosan olyan eledelt kap az állat, amely ezen tápanyagokat helytelen arányban tartalmazza.