A legjobb élet
az Ön legjobb
barátjánakA tudomány erejével.

Hill’s Brand Horizon

A legjobb élet
az Ön legjobb
barátjánakA tudomány erejével.

Hill’s Brand Horizon

#our-pet-foods (anchor only visible for authoring)

Tudomány ihlette táplálkozás, amit imádnak a kedvencek

Akár egészséges, akár valamilyen betegséggel küzdő, fiatal vagy idős, kicsi vagy nagytestű kedvenc - a Hill's segít abban, hogy az Ön barátja a lehető legjobban érezhesse magát. Mert ha az eledelek készítésénél a tudomány a legfontosabb összetevő, a kedvencek élete egyszer s mindenkorra megváltozik.

Diétás tápok, melyek segítenek az állatorvosoknak megváltoztatni a kedvencek életét

Amikor kedvence sajátos egészségügyi problémával küzd vagy speciális összetételű eledelre van szüksége, a Hill's Prescription Diet eledelek klinikailag bizonyított, sorsfordító támogatást nyújtanak.

Eledelek minden napra bármely életkorú egészséges kedvenc számára

A kedvenceknek különböző fajtaspecifikus, életkor-specifikus és egyedi táplálkozási igényei vannak. A Hill's Science Plan eledelekkel olyan táplálékot adhat szőrös barátjának, amely alkalmazkodik kedvence folyamatosan változó igényeihez.

Kizárólag állatorvosoknál kapható modern eledelek, melyek segítenek, hogy kedvence a legtöbbet hozhassa ki magából

Minden egyes Hill's Vet Essentials eledel 5 létfontosságú egészségügyi előnyt biztosít kedvence egyedi igényeinek megfelelően. Pontosan kiegyensúlyozott formuláink minden életkorban segítenek megőrizni kedvence egészségét.

Hozza ki a legtöbbet a Hill's-ből

kutyasétáltatás zacskó kutyakajával a szájában

Viszonteladóink az Ön közelében

#why-hills (anchor only visible for authoring)

Bízunk a tudomány sorsfordító erejében

A tudomány hatása túlmutat azon, hogy tápláló Hill's eledeleket készítsünk - ez inspirálja azon erőfeszítéseinket, hogy valódi változást hozzunk az emberek és kedvenceik életébe. Ismerje meg, hogyan valósítjuk meg ezen törekvésünket.

fiú játszik kutyával a fűben

Eledeleink megváltoztatják az életet

A megfelelő eledel létfontosságú kedvence egészsége és jólléte szempontjából. Állatorvosokból, dietetikusokból és élemiszertudósokból álló csapatunk olyan eledelek kifejlesztésén dolgozik, amely összetételét a kedvencek igényei szabják meg.

Tudjon meg többet

állatmenhelyi dolgozó macskát tart

Eledel és új otthon minden rászoruló kisállat számára

Minden évben világszerte menhelyek százait támogatjuk eledeladományainkkal, hogy a menhelylakók második esélyt kaphassanak.

Menhelytámogató programunk

kutya fut a fűben játékkal a szájában

A zéró kibocsátású gyártóüzemektől kezdve az újrahasznosítható csomagolásig folyamatosan keressük azokat az új lehetőségeket, melyek révén tovább fejleszthetjük belső folyamatainkat a Föld megóvása érdekében.

A Hill's Pet Nutrition munkatársa macskákkal játszik

Az elsőszámú íztesztelőink otthona

Globális Kisállat-táplálkozási Központunkban több mint 900 kutyát és macskát gondozunk, akik segítenek jobban megérteni a kedvencek élettani működését és optimalizálni a felhasznált összetevőket és termékeink ízvilágát.

A globális Kisállat-táplálkozási Központról