Hill's Kutatás és innováció

A biztonságot minden szakaszban előtérbe helyezzük

Termékfejlesztés

Több mint 150 állatorvos, élelmiszertudós, technikus és PhD diplomás táplálkozási szakember fejleszti a Hill's Science Plan és a Prescription Diet márkájú állateledeket annak érdekében, hogy kielégítse kedvencei igényeit egészségben és betegségek alatt is. Minden összetevőt elemeznek annak biztonságossága érdekében, amikor a kedvencek eledelébe beleteszik. Több mint 100 tápanyag szempontjából elemezzük a termékek összetevőinek profilját annak biztosítása érdekében, hogy a kedvenc azt a szigorú és pontos összetételt kapja, amelyre szüksége van.

Alapanyagok beszerzése

Minden összetevőt mikrobiológiai, érzékszervi szempontból, kémiai és idegen anyagok jelenlétére vizsgálunk meg, hogy nyugodtan etethesse kedvencét. A Hill's csak azokat az alapanyag-beszállítókat hagyja jóvá, akiknek létesítményei megfelelnek a szigorú alapanyag-minőségi előírásoknak. Minden összetevő-beszállító minden telephelye külön minősített, hogy biztosítsa az összetevők minőségének állandóságát.

 

A Hill's hosszú távú befektetése a tanulásba, technológiába és tehetséges tudósokba hozzájárult ahhoz, hogy az iparág vezető termékinnovációit fejlesszük ki, beleértve a beteg, veszélyeztetett és egészséges állatok számára készült termékek széles választékát. Kedvencének jólléte a jutalmunk.

 

A Kansas állambeli Topekában található Hill's Pet Nutrition Center egy korszerű központ, amely szemlélteti elkötelezettségünket a macskák és kutyák egészségének javítása iránt. Az állatorvosok és a táplálkozási és belgyógyász szakemberek mellett egy házi kedvencekből álló csapatunk is van. Szőrös csapattagjaink tesztelik termékeinket, biztosítva, hogy a kedvencek a lehető legtáplálóbb és legjobb ízű eledeleket kapják. Cserébe mindent megadunk nekik, amire csak szükségük lehet, ideértve a tiszta, otthonos életkörülményeket, a mozgásra kialakított területeket, egy agility pályát, valamint rengeteg barátot emberek és más állatok közül is. Minden állatnak megvan a saját ellátó személyzete. Erős bizalmat és ember-állat köteléket alakítanak ki, csakúgy, mint Ön és kedvence. Tudjon meg többet az állatjóllét iránti elkötelezettségünkről.

 

Következésképpen termékeinkben 1939 óta gazdik milliói bíznak, és ma számtalan állatorvos ajánlja és eteti saját kedvenceit is Hill's termékekkel.